eBox.no - Om eBox

Free Shipping on orders over 50$

Om eBox.no

Ebox.no er en nettbutikk som leverer PC og datarelatert utstyr til privatmarked, bedriftsmarked, samt markeder for større bedrifter og konsern.

Bedriften er basert på en egen produksjon av datamaskiner som markedsføres under merkenavnet eBox.

Kvalitestskontroll er det viktigste i vår produksjonslinje, og vi har derfor meget strenge krav til våre underleverandører. Dette innebærer at vi aksepterer kun anerkjente produsenter som er ISO sertifiserte eller tilfredstiller høyere krav.

For privatmarked leverer vi PC og utstyr for både enkelt og avansert hjemmebruk. Med dette mener vi datamaskiner for nybegynner, samt alle steg videre mot svært avanserte hjemmebrukere. Vi lager også maskiner som er laget spesielt for hjemmekino og musikk.

For bedriftsmarked leverer vi alt fra enkle arbeidsstasjoner til større serverløsninger. Vi har også konsulenter som kan kartlegge it-behov for din bedrift, og tilrettelegge for både enkle og avansete nettverksløsninger. Våre servere og arbeidsstajoner tilpasses dine virksomhetskritiske løsninger, og gir også basis for fremtidige hyperthread miljøer.

For større bedrifter og konsern skreddersyr vi server og nettverksløsninger for store brukergrupper. Våre konsulenter kartlegger behov, og anbefaler løsninger som vi utvikler spesialtilpasset til hver enkel kunde. Våre konsulenter har spesialkompetanse, og er partner av Microsoft, Novell, Kaspersky Labs, Cisco, og Oracle for å nevne noen.